دوره های آموزش رایگان

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۲ کد : ۱۵۷۶۶ خبر روز اطلاعیه ها اخبار آموزشی اخبار پژوهشی
دوره های آموزش رایگان

با سلام

در راستای برقراری عدالت آموزشی و امکان برخورداری دانشجویان و علاقه‌مندان به یادگیری درس‌ها و نرم‌افزارهای مرتبط با رشته ریاضی، مجموعه‌های آموزشی زیر توسط اینجانب علی مس‌فروش (عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شاهرود) به‌صورت کاملا رایگان آماده شده است. برخی از دوره‌ها تکمیل شده اند و برخی در حال تکمیل می‌باشند. علاقه‌مندان به یادگیری می‌توانند از طریق لینک‌های زیر به تمام محتوای تهیه شده توسط اینجانب به‌صورت کاملا رایگان دسترسی داشته باشند.

۱- دوره آموزشی حروف‌چینی مستندات علمی با LaTeX و بسته xepersian (این دوره با بیش از ۳۰ ساعت آموزش کامل‌ترین دوره آموزشی به زبان فارسی می‌باشد.) (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/hrv5p8
youtube: yun.ir/c98e3c

۲- دوره آموزشی برنامه‌نویسی با  Python (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/a327aa
youtube: yun.ir/g2pbzf

۳- دوره آموزشی کار و برنامه‌نویسی با MATLAB (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/zy2u6b
youtube: yun.ir/3gga1b

۴- دوره آموزشی معادلات دیفرانسیل مبتنی بر سرفصل درس معادلات دیفرانسیل دانشجویان رشته‌های فنی و مهندسی (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/nv28uf
youtube: yun.ir/go9a49

۵- دوره آموزشی برنامه‌‌نویس به زبان C++ (این دوره در حال تکمیل است.)
aparat: yun.ir/1eu759
youtube: yun.ir/ets1jb

۶- دوره آموزشی مبانی آنالیز عددی ویژه دانشجویان رشته ریاضی (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/08eqj6
youtube: yun.ir/3yubyb

۷- دوره آموزشی آنالیز عددی ۲ ویژه دانشجویان رشته ریاضی (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/09h20e
youtube: yun.ir/7rjof6

۸- دوره آموزشی محاسبات عددی ویژه دانشجویان رشته‌های فنی (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/ma80h
youtube: yun.ir/xd6yr7

۹- دوره آموزشی Numpy, Scipy (این دوره در حال تکمیل  است.)
aparat: yun.ir/f96ztd
youtube: yun.ir/jnlp6d

۱۰- دوره آموزشی ریاضی عمومی یک ویژه دانشجویان رشته‌های فنی (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/rpzx7
youtube: yun.ir/s6eny1

۱۱- دوره آموزشی آنالیز عددی پیشرفته ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته ریاضی کاربردی (این دوره تکمیل شده است.)
aparat: yun.ir/73x1m9
youtube: yun.ir/lwxlpb

۱۲- آشنایی مختصر با لینوکس (این دوره در حال تکمیل  است.)
aparat: yun.ir/lcksi1
youtube: yun.ir/6wxpr1

۱۳- ریاضی عمومی ۲ ویژه دانشجویان فنی و مهندسی (این دوره در حال تکمیل است.)
aparat: yun.ir/lj13ge
youtube: yun.ir/mmb7ve

۱۴- آموزش Maple (این دوره در حال تکمیل است.)
aparat: yun.ir/yc1543
youtube: yun.ir/8hjxa8

۱۵- ریاضی مهندسی ویژه دانشجویان رشته‌های مهندسی (این دورهjتا ۱۵ دی ۱۴۰۰ تکمیل خواهد شد.)
aparat: yun.ir/752fsc
youtube: yun.ir/sg4589

۱۶- معادلات دیفرانسیل با مشتقات جزئی ویژه رشته ریاضی (این دورهjتا ۱۵ دی ۱۴۰۰ تکمیل خواهد شد.)
aparat: yun.ir/541459
youtube: yun.ir/x0xi4b

۱۷- روش عناصر متناهی (FEM) قابل استفاده برای دوره ارشد ریاضی و رشته‌‌های مهندسی (این دورهjتا ۱۵ دی ۱۴۰۰ تکمیل خواهد شد.)
aparat: yun.ir/2ckd37
youtube: yun.ir/jixjc3

برای دانلود برخی نرم‌افزار‌های مرتبط با لاتک و پایتون به آدرس
yun.ir/0rmko7
مراجعه فرمایید. توجه کنید با توجه به اینکه هاست داخلی است، ترافیک مصرفی شما داخلی محاسبه خواهد شد. تمام این نرم‌افزارها به شکل قانونی رایگان هستند.

در صورتی که در گروه یا کانالی عضو هستید که درس‌ها بالا می‌تواند برایشان مفید باشد، لطفا این پست در آنها انتشار دهید.

لطفا کانال من را در آپارات یوتیوب دنبال کنید.
aparat: yun.ir/10xp22
youtube: yun.ir/iw0po4
تماس با من:
@ali_mesforush

کانال آموزشی من در تلگرام

می‌توانید در اینستاگرام من را دنبال کنید:

در صورت تمایل هر مبلغی که دوست دارید از طریق لینک زیر به موسسه محک (حمایت از کودکان سرطانی اهدا بفرمایید.

با احترام
 علی مس‌فروش
 عضو هیات‌علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

کلید واژه ها: دوره آموزشی دوره آموزشی رایگان وره آموزشی برنامه‌نویسی با Python دوره آموزشی کار و برنامه‌نویسی با MATLAB آموزشی معادلات دیفرانسیل دوره آموزشی برنامه‌‌نویس به زبان C++ دوره آموزشی Numpy Scipy آموزش Maple