شرکت در جشن فارغ التحصیلی ورودی های 94

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۱۳۸ خبر روز
دعوت همه دانشجویان ورودی سال 94 جهت شرکت در جشن فارغ التحصیلی زمان: پنج شنبه 30 خرداد مکان: دانشکده اقتصاد
شرکت در جشن فارغ التحصیلی ورودی های 94

مردمان در نکوداشت آیین­های زیبای زندگی جشن می گیرند،   ما نیز اکنون پس از گذشت سال­های پر شور و نشاط دانشجویی در دانشکده علوم ریاضی و رایانه دانشگاه علامه­طباطبائی بر آنیم تا به پاس این دوران دل انگیز و پرخاطره دانش­اندوزی در مدرسه اقتصاد، گرد هم آئیم و  دانش­آموختگی و فراغت از تحصیل خود را به امید موفقیت و پیروزی­های بزرگ­تر در پهنه گستره سرزمین­مام، ایران بزرگ جشن بگیریم.

دانش آموخته گرامی، شما به جشن بزرگ دانش­آموختگی ورودی­های 1394 خوانده شده ­اید؛ با حضور گرم خود در این گردهمایی، آیین ما را زیباتر و پرشورتر فرمایید.

زمان : پنجشنبه 30 خردادماه 1398 ساعت 17 تا 19

مکان: آمفی تئاتر دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه­طباطبائی

هزینه نام­نویسی در جشن: 50 هزار تومان براساس نفر خواهد بود

از دانش­آموختگان گرامی درخواست می­کنیم برای دریافت لباس و گرفتن عکس ساعت 15 در دانشکده حضور داشته باشند.

برای ثبت نام پس از واریز وجه به شماره کارت:  2187-0885-9911-6395

به نام خانم مینا جامع به شماره همراه    5867795-0921     و یا آیدی تلگرام  @mina_jame

به ایشان اطلاع دهید و نام نویسی خود را نهایی کنید.

*خواهشمندیم فیش واریزی خود را روز جشن به همراه داشته باشید.*