اطلاعیه حمایت مالی صندوق رفاه از دانشجویان آسیب دیده در سیل اخیر

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۳۰ خبر روز
اطلاعیه حمایت مالی
اطلاعیه حمایت مالی صندوق رفاه از دانشجویان آسیب دیده در سیل اخیر

به اطلاع دانشجویان حادثه دیده می رساند، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نظر دارد، دو گروه از دانشجویان ذیل را کمک و حمایت مالی نماید. در صورتی که جزء این گروه ها می باشید، مستندات را تا تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۱۰ به اداره خدمات و رفاه انشجویان واقع در ساختمان معاونت دانشجویی ارائه دهید.

گروه اول: دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بیش از 70 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان فوت شده است.

مستندات: گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل- گواهی فوت بر اثر سیل اخیر.

گروه دوم: انشجویانی که منزل مسکونی ایشان بین 30 تا 69 درصد تخریب شده یا اقوام درجه یک ایشان مجروح شده است.

مستندات: گواهی از ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل- گواهی پزشکی مبنی بر مجروحیت بر اثر سیل