اطلاعیه نحوه و شرایط ثبت‌نام جهت اسکان دانشجویان نوورودی‌ کارشناسی در نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۴-۱۴۰۳

۲۵ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۵ کد : ۲۶۸۲۸ خبر روز اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با آرزوی موفقیت برای دانشجویان عزیز در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت‌نام دانشجویان نو ورودی کارشناسی (غیربومی‌) متقاضی خوابگاه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را اعلام کرد.

کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی جدید غیر بومی، بعد از انجام فرآیند انتخاب واحد، می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان، از ساعت ۱۰:۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۵ الی یکشنبه ۱۴۰۳/۰۷/۲۹ نسبت به انتخاب اتاق اقدام کنند.

خوابگاه‌های دانشگاه از ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۳ آماده اسکان دانشجویان محترم خواهد بود.