اطلاعیه شماره یک اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص بازگشایی خوابگاه‍‌ها در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲ـ۱۴۰۱

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۹۰۶۰ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت‌نام خوابگاه برای دانشجویان واجد شرایط در نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، متن اطلاعیه اداره خوابگاه‌های دانشجویی به شرح زیر است:

با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما دانشجویان گرامی، با عنایت به اعلام تقویم دانشگاهی و شروع کلاس‌ها از 19 شهریور ماه 1401 به اطلاع می‌رساند:

1 -بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه روز جمعه مورخ 18 شهریور ماه 1401 ساعت 9 صبح خواهد بود.

2 -دانشجویان گرامی جهت ثبت‌نام خوابگاه و انتخاب اتاق از ساعت 13 بعد از ظهر روز سه شنبه مورخ 15 /06 /1401 به سامانه خوابگاهی گلستان مراجعه کنند.

3 -اولویت ارائه خوابگاه با دانشجویان روزانه است؛ لیکن دانشجویان دوره شبانه سنوات مجاز می‌توانند تقاضای اسکان خود را در سامانه گلستان ثبت نموده تا در صورت فراهم شدن شرایط، نسبت به اخذ خوابگاه اقدام نمایند.

اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه عالمه طباطبائی