قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید

روش ورود به سامانه آموزشی برای ورودیان جدید ارشد

۰۸ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۶۰۴۲ خبر روز اطلاعیه ها اخبار آموزشی

با سلام و آروزی سلامتی برای شما
دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید می‌توانند از ساعت 8 صبح روز شنبه 8 آبان با مراجعه به آدرس atu.iranlms.org با شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و رمز عبور (هر دو) وارد سامانه آموزش مجازی شده و دروس خود را مشاهده کنند. پیش از این زمان امکان ورود وجود ندارد لذا از ارسال پیام برای پشتیبانی سامانه خودداری کنید.
لطفا به موارد زیر دقت کنید:
1. برای ورود به سامانه کی‌برد شما حتما باید انگلیسی باشد.
2. پس از ورود به سامانه با کلیک بر روی عکس خود (یا آدمک) و از بخش ترجیحات حتما رمز عبور خود را تغییر دهید.
3. رمز عبور خود را به هیچ عنوان در اختیار دیگران قرار ندهید. مسئولیت هرگونه سواستفاده از حساب کاربری بر عهده دانشجوست.
4. صرفا دانشجویانی می‌توانند وارد سامانه شوند که تا روز پنج‌شنبه 6 آبان، برای آنان انتخاب واحد انجام شده است.
5. در صورتیکه با پیام ورود نامعتبر مواجه شدید از سامانه گلستان انتخاب واحد خود را بررسی کنید. در صورتیکه انتخاب واحدی برای شما صورت نگرفته است با آموزش دانشکده‌ی خود تماس بگیرید.
6. در صورتیکه بعد از زمان مقرر ثبت نام کرده‌اید دقت داشته باشید که برای رویت دروس خود در سامانه آموزش مجازی حتما باید یک روز از انتخاب واحد شما گذشته باشد. امکان رویت دروس در سامانه در همان روز انتخاب واحد وجود ندارد.
7. فیلم‌های آموزشی مربوط به نحوه شرکت در کلاس را در صفحه اول آموزش مجازی و در بخش راهنمای دانشجویان مشاهده بفرمایید.
معاونت آموزشی دانشگاه